Rubbish MC


Rubbish MC 1980-2010
Rubbish MC 1980-2010

Rubbish MC ble stiftet i 1980.

Klubben fikk straks etter stiftelsen leie en gammel lastebilgarasje som lå omtrentlig der hillclimb-bakken er idag. Garasjen ble snart ombygd og ble i 11 år samlingsplass, verksted og festlokale.

Da gamle Skjetnan øvre gård ble stående tom, fikk klubben eie det gamle kondemnerte våningshuset av Trondheim kommune. Huset var ved overtagelsen i svært dårlig forfatning, men med 11 års “learning-by-doing” snekkerpraksis fra lastebilgarasjen, var det ikke nok til å skremme gutta. Dagens klubbhus bærer lite preg av å være kondemnabelt, og har siden overtagelsen i -91 fått et tilbygg på 200m2 fordelt på 2 etasjer.

Klubblokalet er i dag på ca. 450m2. Et velutstyrt verksted fyller hele kjelleren og i første etasje er det kontor, gjesterom, klubbstue og festlokale med alt tilbehør.

Medlemmene begynte med japsechoppere og seinere til Harley Davidson. En og annen engelsk motorsykkel har også fått innsiden vrengt på verkstedbenken. Klubbens medlemmer har en forkjærlighet for trimmede Harley’s og første turboladede Harley ble bygget allerede i 90/91. Første turbosykkelen ble bygget av Gisle, andre av Alain, og den tredje av Pål.